Programa Setmana Cultural 2018

 

Embed or link this publication

Description

Folletó amb el programa

Popular Pages


p. 1[close]

p. 2

dissabte, 30 de juny 9,30 h: Visita a Torrebesses Sortirem des de la plaça cap a Torrebesses on tenim concertada la RUTA MONUMENTAL que iniciarem al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta, 11) a les 10 h, per fer a continuació una visita guiada pels diferents espais monumentals del poble com les Sitges, l’Església de St. Salvador (Bé cultural d’Interès Nacional), l’Església Nova i les façanes de l’Ajuntament, de casa Gort i casa Oró. (Tornada abans de la una) 20,00 h: Partit de Futbet del Jovent, a la pista del Poliesportiu. Mitja part de noies contra dones i mitja part de nois contra homes. Animadors, seguidors, fans, família... no hi falteu! (Organitza: Associació de Joves) diumenge, 1 de juliol 20,00 h: Taller de dansa i moviment (Sala Polivalent) L’Orfeó ens proposa una activitat que evidentment és musical, però aquesta vegada no es tracta només d’escoltar a altres que canten o toquen algun instrument, ara es qüestió escoltar el propi cos, desenvolupar habilitats físiques, prendre consciència corporal i espacial, estimular la creativitat. Activitat oberta a totes les edats. (Organitza: Orfeó Veus del Camp)

[close]

p. 3

dilluns, 2 de juliol 18,00 h: Taller de robòtica (Sala Polivalent) Pels petits (i no tant petits!): un taller on experimentar de forma lúdica i d’iniciar-se en el món de la robòtica com a creadors d’un objecte intel·ligent. (A càrrec de Fabra Formació). (Organitza: AMPA del Soleràs) 21,30 h: Taller corporal d’estiu (Sala Polivalent) L’Ares Cuesta, que ja ens ha fet altres tallers abans, ens presenta ara el de l’estació fa poc estrenada, que ens pot servir per... “moure i reconèixer cada part del cos. Com si estiguessis explorant, netejant i airejant cada racó de la teva pròpia casa (del teu temple) i així renovar l’energia que s’hagi pogut quedar més estancada...” Es començarà puntualment. Cal portar roba còmoda i mitjons, una estoreta o matalasset, tovallola o manteta i un fulard gran. (Organitza: ELAIA) dimarts, 3 de juliol 18,00 h: Taller de cuina Prepareu-vos a salivar de valent perquè entre la Mercè i el Luca ens volen ensenyar a fer una gelat, un bombó gelat i també una original pizza napolitana, anomenada “Parigina”. Tot això al seu obrador. (Organitza: ELAIA)

[close]

p. 4

dimecres, 4 de juliol 19,30 h: Presentació darrers llibres de la Ramona Solé (Sala Polivalent) Fa dos anys que l’escriptora garriguenca va venir a presentar-nos la seva primera novel·la i ara torna a la nostra Setmana Cultural i ens porta l’obra on va col·laborar amb onze escriptors més de Ponent i també la seva darrera novel·la en solitari. Torna el misteri amb accent lleidatà. Acabada la presentació es podran comprar exemplars. 22,00 h: Exhibició/Taller de Country (Sala Polivalent) Els grups de Country del Soleràs i Bellaguarda s’uneixen per oferir-nos una mostra de les seves habilitats. (Organitza: Grup de Country del Soleràs) dijous, 5 de juliol 19,00 h: Xerrada dels Mossos d’Esquadra (Sala Polivalent) Consells de seguretat, a càrrec d’un agent de l’Oficina de relacions amb la comunitat. (Organitza: Associació de Jubilats)

[close]

p. 5

22,00 h: Xerrada sobre política i demòtica (Sala Polivalent) La Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs, promoguda pel mateix Xirinacs, el sacerdot, místic, filòsof i polític pacifista (1932-2007), ens ofereix aquesta xerrada i passi del documental “Xirinacs, de l’amnistia a la independència” amb la intervenció de Roser Veciana i Núria Roig, en representació de la Fundació divendres, 6 de juliol 12,00 h: “Disfruita-la” (Piscines Municipals) De nou tindrem al Soleràs la campanya d’Unió de Pagesos que vol promocionar el consum de fruita entre els infants on se’ls invitarà a menjar la fruita de temporada produïda a les nostres comarques. (Fins la una). 20,00 h: Taller de meditació (Sala Polivalent) La Montse Varea, Graduada en Medicina tradicional xinesa, Acupuntura, Homeopatia, Sanació energètica, Biomagnetisme, Regressions, etc. ens oferirà el taller “Què és meditar i en què ens pot ajudar?” Què cal que porteu per aquest taller?: només la ment ben oberta. (Organitza: ELAIA)

[close]

p. 6

22,00 h: Xerrada sobre Pensions de Jubilació (Sala Polivalent) El Sr. Joan Domingo Cortada, Subdirector provincial de la Direcció Provincial de l’Institut de la Seguretat Social de Lleida ens ofereix informació sobre aquest tema que de ben segur interessa a molta gent. (Organitza: AULA D’AGRICULTURA) dissabte, 7 de juliol 22,00 h: Teatre: “OLEANNA” de David Mamet (Sala Polivalent) Interpretada per Alexandra Olmo i Lluís Niubó, “Oleanna” és una de les obres més controvertides del dramaturg nord-americà David Mamet. Carol, universitària de primer curs, va a la revisió del seu examen de pedagogia al despatx del professor. La visita, però, enceta una conversa que va més enllà de la relació acadèmica entre professor i alumna, esdevenint un veritable combat per assolir el domini sobre l’altre. En dues trobades posteriors, tots dos descobriran fins a qui punt són capaços d’arribar per aconseguir els seus objectius.

[close]

p. 7

diumenge, 8 de juliol 10,00 h: Tirada de bitlles de pobles (Pista de Bitlles) Trobada de Clubs de bitlles de diversos pobles. (Organitza: Club de Bitlles del Soleràs) 21,00 h: Nit de Cinema (Sala Polivalent) Abans de la projecció de la pel·lícula es passarà un curt, mentre s’ofereix un entrepà de formatge o pernil + un beure + gelat per 4,50 €. Cal apuntar-se al Bar de les piscines o al 628 044 305. 21,45 h: Projecció de la pel·lícula del 2017 “Wonder” Basada en el bestseller del New York Times, WONDER explica la increïblement inspiradora i emotiva història de l’August Pullman, un nen de 10 anys que va néixer amb una malformació facial que l’ha fet passar 27 vegades pel quiròfan i que, fins ara, li ha impedit anar a l'escola. La compassió i l'acceptació dels seus nous companys i de la resta de la comunitat seran posats a prova.

[close]

p. 8

Organitza: Col—laboren: Associació AMPA de l'Escola del Soleràs Associació de Dones, ELAIA Associació de Joves Associació de Jubilats Aula d’Agricultura Club de Bitlles Consell Parroquial Cooperativa del Soleràs Diputació de Lleida Fundació Randa Lluís M. Xirinacs Grup de Country del Soleràs Institut d’Estudis Ilerdencs, IEI Mossos d’Esquadra Orfeó Veus del Camp Unió de Pagesos

[close]

Comments

no comments yet