Programa Setmana Cultural 2017

 
no ad

Embed or link this publication

Description

Programa

Popular Pages


p. 1

Disseny: Arnau SETMANA CULTURAL DEL SOLERÀS de l’1 al 9 de Juliol Organitza: Ajuntament del Soleràs i Associació de dones, ELAIA

[close]

p. 2

dissabte, 1 de juliol 20.00 h: A la Sala Polivalent de l’Ajuntament, presentació de la SETMANA CULTURAL DEL SOLERÀS 2017 a càrrec de l’Il·lustríssim Alcalde, Sr. Jordi Sarlé i de la Presidenta de l’Associació de Dones, Sra. Dolors Preixens. A continuació es presentaran i s’inauguraran les següents exposicions instal·lades a la mateixa Sala: -Exposició de fotos històriques de l’Associació de Dones ELAIA. -Exposició de pintures d’Ingrid Tot i alumnes (Organitzat per l’AMPA i el Taller de Pintura). -Doble exposició d’Òmnium Cultural sota el lema “Lluites compartides”:  La primera, commemorant el 45è aniversari de la constitució de l’Assemblea de Catalunya a Ponent.  La segona, “Lluites pels drets de la ciutadania i el territori” amb la presentació/explicació de Marc Macià, historiador i membre del comissionat de les exposicions. 21.30 h: Sense moure’s de la Sala Polivalent s’oferirà entrepà de pernil o formatge + un beure (cal apuntar-se al 628 044 305, al preu de 4,50 €) per esperar l’actuació musical que es farà allí mateix a les... 22.30 h: Concert d’arpa “LES YEUX FERMÉS”. L’arpista Berta Puigdemasa ens proposa en aquest espectacle un viatge al món dels Somnis, un món que la captiva des de petita. La música, acompanyada d’una projecció d’il·lustracions de l’artista Maria Masfret, ens transportarà a mons llunyans sense necessitat de moure’ns de la cadira.

[close]

p. 3

diumenge, 2 de juliol 20.00 h: Taller de ball: De LLEIDASWING, que és l’Associació Cultural de Swing de Lleida, vindrà una parella de ball que ens oferirà l’oportunitat d’aprendre els primers passos per ballar el swing dels anys 30 i 40. Ens asseguren que és molt divertit. 21.00 h: Partit de Futbito mixt del Jovent, a la pista del Poliesportiu. Necessiten públic i sobretot necessiten animadors. No hi falteu. (Organitza: Associació de Joves) dilluns, 3 de juliol 18.00 a 20.00 h: Taller de cuina. Demostració de pasta fresca: El Luca ens ensenyarà com fer Ravioli, Tagliatelle, Spaghetti... i la Mercè ens demostrarà com es fa un postre de Panna cotta. Oportunament s’anunciarà el lloc on es farà. (Organitza: Associació de Dones, ELAIA) dimarts, 4 de juliol 10.00 h: Sortida des de la plaça per a fer una visita guiada al Museu de Lleida, Diocesà i Comarcal, on es reuneixen l'art sacre procedent del Museu Diocesà i la col·lecció arqueològica de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, a més a més de monedes, tapissos, pintures murals, etc.

[close]

p. 4

18.30 h: Taller de manualitats. La intenció d’aquest taller és, apart d’aprendre a fer coses divertides i decoratives, preparar-ne algunes per decorar la Sala Polivalent per la Festa del 25 Aniversari de l’ELAIA. Porteu tisores, pistola de silicona, qui en tingui, capses petites, mida maduixes o semblant, ampolles de vidre, etc. (Lloc: Sala Polivalent. Organitza: Associació de Dones, ELAIA) dimecres, 5 de juliol 18.30 h: Xerrada mèdica informativa: “Causes, prevenció i tractament de l’Osteoporosi”, malaltia dels ossos que condueix a un major risc de fractura, i que tot i ser predominant en dones de qualsevol edat, també ho poden patir els homes. (Lloc: Sala Polivalent. Xerrada a càrrec del metge i infermer del Soleràs) 17.30 h: Activitat d’aigua a la pista del Poliesportiu i berenar per la canalleta. (Organitza: Associació de Pares i Mares, AMPA) 22.00 h: Xerrada de l’Aula d’Agricultura: "Els valors del paisatge de les Garrigues”, a càrrec de Ramon Queralt, Consultor ambiental. Benvinguda i presentació, Domingo Flix. En acabar es farà un pica-pica per continuar comentant el tema entre els assistents. (Lloc: Sala Polivalent. Organitza: Aula d’Agricultura de Soleràs)

[close]

p. 5

dijous, 6 de juliol 19.00 h: Xerrada Mossos “Consells de conducció per la gent gran” (Lloc: Llar de Jubilats. Organitza: Associació de Jubilats) 22.00 h: Taller de música corporal a càrrec del Robert Faltus, director de cor i orquestra, compositor i intèrpret. Aquest és un taller de música produïda exclusivament pel cos humà. Una divertida i enriquidora experiència, una manera de conèixer millor el nostre propi cos, les maneres de controlar-lo i sentir la música amb tots els sentits. (Lloc: Sala Polivalent. Organitza: Orfeó Veus del Camp) divendres, 7 de juliol 19.00 h: Xerrada "Toxicitat a través de la cosmètica. Com ens afecta?. Alternatives". Neus Moreno, del grup 'Som Lleida' d'opinió i participació ciutadana, ens parlarà d’aquest tema tan poc conegut. (Lloc: Sala Polivalent. Organitza: Associació de Dones, ELAIA) 22.00 h: Taller/Exhibició de Country. El Grup de Country del Soleràs torna a oferirnos la possibilitat de ballar amb ells, després de la exhibició que ens faran dels animats balls que practiquen cada dilluns. No us ho podeu perdre! (Lloc: Sala Polivalent. Organitza: Grup de Country del Soleràs)

[close]

p. 6

dissabte, 8 de juliol 10.00 h: Sortida des de la plaça per a fer una visita guiada a les Coves del Cogul, on es troben les pintures més destacades de l'art rupestre llevantí, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1998. Preu de l’entrada: 1 €. 20.00 h: Teatre “Petita mort”, comèdia de David Plana a càrrec de la companyia lleidatana El Celler d'Espectacles, dirigida per Emili Baldellou. "Un malentès accidental provoca el replantejament de la vida de dos individus aparentment feliços." (Lloc: Sala Polivalent) diumenge, 9 de juliol 10.00 h: Trobada de Bitlles de diversos pobles. (Lloc: Pista de Bitlles del poble. Organitza: Club de Bitlles del Soleràs)

[close]

p. 7

21.00 h: Nit de cinema Abans de la projecció de la pel·lícula es passarà un curt de “El Gordo y el Flaco” mentre s’ofereix un entrepà de formatge o pernil + un beure per 4,50 €. Cal apuntar-se al Bar de les piscines o al 628 044 305. 21.45 h: Projecció de la pel·lícula FIGURAS OCULTAS (2016) Narra la història mai explicada de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA al començament dels anys seixanta (en plena cursa espacial, i així mateix al mig de la lluita pels drets civils dels negres nord- americans) en l'ambiciós projecte de posar en òrbita a l'astronauta John Glenn.  Nominada al Oscar com a millor pel·lícula 2016.  Nominada al Satellite Awards com a millor pel·lícula 2016.  Nominada pel Sindicat de Productors Americans com a millor pel·lícula 2016.  I tres nominacions més a millor guió. Si captureu amb una app de lectura de codi QR la imatge del costat, podreu veure el tràiler d’aquesta pel·li al youtube.

[close]

p. 8

Col·laboren: Associació de Jubilats Associació de Pares i Mares, AMPA Associació de Joves Aula d’Agricultura Aula de Pintura Club de Bitlles Consell Parroquial Grup de Country del Soleràs Institut d’Estudis Ilerdencs, IEI Mossos d’Esquadra Orfeó Veus del Camp

[close]

Comments

no comments yet