"Βιβλία παντού!" - Εντυπώσεις από την ταινία μας

 

Embed or link this publication

Description

"Βιβλία παντού!" - Εντυπώσεις από την ταινία μας

Popular Pages


p. 1[close]

p. 2

Βασίλης Ασπ. Ήθελα να γίνει η ταινία, γιατί είναι ωραίο να είσαι σε σκηνές παιχνιδιών. Ήταν ωραία η διαδικασία των γυρισμάτων αν και δυσκολευτήκαμε λίγο, γιατί ήταν η πρώτη φορά. Ένιωθα ευχαρίστηση, γιατί συνεργάστηκα με τους συμμαθητές μου και βγάλαμε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

[close]

p. 3

Ήθελα να γίνει η ταινία, γιατί για εμένα ήταν μια τέλεια εμπειρία που σπάνια τη ζει κανείς. Όλη αυτή η διαδικασία μου φάνηκε πολύ δύσκολη και κυρίως για αυτόν που το γυρίζει. Ένιωσα χαρά, γιατί όλο αυτό που έγινε για εμένα είναι μια εμπειρία φοβερή. Χριστίνα Βλ.

[close]

p. 4

Στέφανος Γ. Ήθελα να κάνω αυτήν την ταινία, γιατί ήθελα να ζήσω μια καινούρια εμπειρία. Μου φάνηκε πολύ εύκολη η διαδικασία στην αρχή, αλλά μετά άρχισε να με δυσκολεύει λίγο. Ένιωσα περήφανος για τον εαυτό μου που κατάφερα να γυρίσω ταινία. Εύχομαι η ταινία μας να αρέσει στους ανθρώπους!!!

[close]

p. 5

Ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε μια ταινία όμως ήταν δύσκολο να καταλάβω όπως και τα άλλα παιδιά. Όμως προσπαθήσαμε και βγήκε κάτι πολύ ωραίο. Η εμπειρία μου ήταν τέλεια. Θα ήθελα να ξανακάνω μια ταινία. Δεν μπορώ να περιγράψω κάτι άλλο. Ήταν τέλεια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν πολύ κουραστική, αλλά άξιζε ο κόπος. Από την ταινία έμαθα πάρα πολλά και κυρίως ότι για να κάνουμε κάτι χρειάζεται η συνεργασία. Ένιωσα χαρά, ευτυχία και άλλα πολλά συναισθήματα. Ήταν κάτι φανταστικό!!! Μυρτώ Κ.

[close]

p. 6

Γιώργος Κ. Ήθελα να γίνει η ταινία, γιατί θέλω να θυμάμαι αυτή τη χρονιά που ήμουνα τριτάκι. Η διαδικασία μου φάνηκε πάρα πολύ δύσκολη. Ένιωθα άγχος, όταν έμαθα ότι θα παρουσιαστεί σε τόσο κόσμο.

[close]

p. 7

Βαγγέλης Κ. Εγώ ήθελα να γίνει η ταινία. Μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το ξανακάνω.

[close]

p. 8

Μου άρεσε η διαδικασία, γιατί ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Αυτή η ταινία θα με κάνει να υπερηφανεύομαι, όταν φύγω από το σχολείο που μου έδωσε τις ρίζες της γνώσης μου. Αυτό το συναίσθημα δεν μπορώ να το περιγράψω, γιατί είναι μαγικό. Αργυρώ Κ.

[close]

p. 9

Αυτή η ταινία ήθελα να γίνει, αλλά χρειάστηκε σκληρή δουλειά, επιμονή και συγκέντρωση. Επίσης είχε κούραση, αλλά μου άρεσε. Ένιωσα απίστευτα όταν είδα την ταινία ολοκληρωμένη. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν και κάτι που δε μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά που το κατάλαβα μου άρεσε όλη η ταινία. Ήταν μια απίθανη εμπειρία όλο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την κυρία μου και τους συμμαθητές μου που βρήκαν αυτή την ιδέα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Νάσια Κ.

[close]

p. 10

Ηλίας Κ. Μου φάνηκε δύσκολο για αυτούς που έπαιζαν, αλλά για εμένα όπως το είδα μου φάνηκε εύκολο. Ένιωσα ωραία αν και δεν έπαιζα στην ταινία. Πάντως ήταν καταπληκτική.

[close]

p. 11

Εμένα μου άρεσε που γυρίσαμε ταινία. Ήταν δύσκολο, αλλά και ωραίο. Επίσης μου άρεσε που χάναμε μάθημα. Εγώ ένιωσα χαρά. Κωνσταντίνος Κ.

[close]

p. 12

Κατερίνα Μ. Ήθελα πάρα πολύ να γίνει η ταινία. Μου άρεσε πολύ. Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά τα κατάφερα. Ελπίζω να ξαναγυρίσουμε μια ταινία. Ένιωσα υπέροχα και έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

[close]

p. 13

Εγώ ήθελα να γίνει ταινία, γιατί είναι πολύ ωραίο και γιατί δεν κάναμε μαθήματα σχεδόν για δυο εβδομάδες. Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν πολύ κουραστική και πολύ δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ ωραίο. Εγώ ένιωσα πολύ ωραία αν και δεν πήρα μέρος στην ταινία. Σωτήρης Μ.

[close]

p. 14

Κωνσταντίνα Μπ. Ήθελα να γίνει η ταινία, γιατί θα ήταν η πρώτη μας ταινία! Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν και εύκολη και δύσκολη. Ένιωθα σε μερικές σκηνές άνετα, αλλά σε κάποιες άλλες σκηνές όχι και τόσο. Η συνεργασία με τους συμμαθητές μου ήταν πολύ καλή.

[close]

p. 15

Εγώ ήθελα να γίνει η ταινία, γιατί μου αρέσει να παίζω θέατρο. Μου φάνηκε πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά μετά που έπαιξα σε κάποια γυρίσματα μου φάνηκε πολύ εύκολο. Εγώ ένιωσα ευχαρίστηση. Δημήτρης Π.

[close]

Comments

no comments yet