"Τα παιχνίδια των γονιών μας"

 

Embed or link this publication

Description

"Τα παιχνίδια των γονιών μας"

Popular Pages


p. 1[close]

p. 2

Μου άρεσε όταν κατεβήκαμε στο θέατρο μαζί με το Γ΄2 και με την τάξη Β΄1 και το Β΄2 και το Α΄1 και το Α΄2. Όταν καθίσαμε όλοι, η κυρία μας μας έβαλε ένα βίντεο με πολλά παιχνίδια από τα πολύ παλιά χρόνια, δηλαδή από τα αρχαία χρόνια. Από τα παλιά παιχνίδια που φτιάξαμε μου άρεσε η κούκλα της Ηρώς. Μελίνα Π. Την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, η τάξη μας διοργάνωσε μια έκθεση παιχνιδιών. Στον χώρο της έκθεσης είδαμε στον προτζέκτορα πώς έπαιζαν στην αρχαία Ελλάδα. Μόλις τέλειωσαν τα βιντεάκια που είδαμε, τα παιδιά των άλλων τάξεων μας ρωτούσαν απορίες για τα παιχνίδια που είχαμε φτιάξει μόνοι μας. Μου έκανε εντύπωση το παιχνίδι του φίλου μου του Σωτήρη που είχε φτιάξει ένα τρένο από κουτάκια μπύρας. Βασίλης Ασ.

[close]

p. 3

Εμένα μου άρεσε πολύ εκεί που βλέπαμε τα παιχνίδια της αρχαίας Ελλάδας. Επίσης μου έκανε εντύπωση το κουδούνι που ήταν σαν κούκλα και είχαν στολίσει το φουστάνι που είχαν φτιάξει επάνω σε αυτό. Δημήτρης Π. Εγώ τα πέρασα τέλεια! Είδα πολλά παιχνίδια παλιά. Μου άρεσε εκεί μια ιστορία με κάτι παιχνίδια και που δείξαμε τα παιχνίδια μας στα μικρότερα παιδιά. Χρήστος Χ.

[close]

p. 4

Την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017, η τάξη μας διοργάνωσε μια έκθεση παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι πως δεν πέρασα τόσο ωραία όσο το περίμενα. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Και, ως γνωστόν, γράφω μόνο ό,τι εγώ νιώθω. Με δυο λόγια πέρασα αρκετά καλά. Αργυρώ Κ. Σήμερα πέρασα τέλεια!!! Γιατί είδα πολλά παιχνίδια από τα παλιά χρόνια που δεν τα είχα ξαναδεί. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η έκθεση παιχνιδιών, γιατί κουράστηκα να φτιάξω το παιχνίδι μου. Το παιχνίδι μου νομίζω πως είναι στις καλύτερες θέσεις, γιατί έκανα ώρα να το φτιάξω και βγήκε ωραίο! Αρχοντούλα Σ.

[close]

p. 5

Σήμερα στην έκθεση παιχνιδιών πέρασα τέλεια! Πιο πολύ μου άρεσε το δεύτερο βιντεάκι με τα παιχνίδια των γονιών και των παππούδων μας και τα παιχνίδια των άλλων παιδιών. Όλα όσα είδα και άκουσα σήμερα μου φάνηκαν πολύ ωραία. Επίσης μου άρεσε ότι μοιράστηκα κάποια πράγματα με τα μικρότερα παιδιά των άλλων τάξεων. Ένιωσα χαρά που βοήθησα όλα αυτά τα παιδιά και για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χριστίνα Βλ.

[close]

p. 6

Μ’ άρεσε πάρα πάρα πολύ που είδα πάρα πολλά παιχνίδια από τα παλιά χρόνια. Μου άρεσε επίσης όταν κάναμε την έκθεση παιχνιδιών που εξηγήσαμε πράγματα για τα χειροποίητα παιχνίδια μας στα μικρότερα παιδιά. Τα πέρασα υπέροχα! Νάσια Κ. Μ’ άρεσε πάρα πολύ αυτή η μέρα, γιατί μάθαμε πάρα πολλά πράγματα. Το καράβι μου που έφτιαξα μπήκε στην έκθεση και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Επίσης στο βίντεο είδα και παιχνίδια που δεν ήξερα όπως: τους βόλους, τη μακριά γαϊδούρα και το αλογάκι που είχε και η κυρία μας. Αυτή η μέρα ήταν τέλεια, γιατί έμαθα καινούρια πράγματα που δεν ήξερα! Μυρτώ Κ.

[close]

p. 7

Σήμερα ήταν μια πολύ ωραία μέρα, γιατί κάναμε την έκθεση παιχνιδιών. Επίσης πέρασα πολύ ωραία, γιατί είδαμε δυο ταινίες από τα παλιά χρόνια που οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας είχαν κάποια πολύ ωραία παιχνίδια. Μου άρεσε πολύ στο τέλος που δείξαμε τα παιχνίδια που είχαμε φτιάξει και απαντήσαμε στις ερωτήσεις των μικρότερων παιδιών. Κατερίνα Μ. Μου άρεσε πάρα πολύ που πήρα μέρος στην έκθεση. Αλλά περισσότερο απ’ όλα μου άρεσε που είδαμε βίντεο και που δείξαμε στους μικρούς νέα πράγματα και τα παιχνίδια μας. Και μου άρεσε που μοιράστηκα τη χαρά μου με τους άλλους. Μου άρεσε πάρα πολύ η έκθεση!! Και μου άρεσε πολύ το τρένο του Σωτήρη που ήταν από κουτάκια μπύρας. Γιώργος Κ.

[close]

p. 8

Εγώ πέρασα ωραία, γιατί δεν ήξερα τόσα πολλά πράγματα. Μου άρεσε πιο πολύ όταν ήρθαν τα μικρά παιδιά και τους δείχναμε τα πράγματα που φτιάξαμε. Μου άρεσε κιόλας όταν η κυρία μας μας έδειξε το πρώτο βίντεο που είχε ωραία παιχνίδια και έμαθα ωραία και καλά παιχνίδια και μοιράστηκα τη χαρά μου και με τα άλλα παιδιά. Γεωργία Χλ. Εμένα μου άρεσε που είδαμε βίντεο με παλιά παιχνίδια και κάναμε αυτήν την έκθεση. Αλλά μου άρεσαν και τα παιχνίδια των άλλων παιδιών στην έκθεση. Κωνσταντίνος Κ.

[close]

p. 9

Εγώ πέρασα τέλεια, γιατί έμαθα πολλά παιχνίδια που έπαιζαν παλιότερα τα παιδιά, οι παππούδες και οι μπαμπάδες. Μετά ήρθαν τα παιδιά του Α΄1, Α΄2, Β΄1 και του Β΄2 και είδαν τα παιχνίδια που φτιάξαμε εμείς. Μετά φύγαμε και πήγαμε στην τάξη. Μάριος Ψ. Τα πέρασα τέλεια, γιατί είδα παλιά παιχνίδια από την παλιά εποχή. Στην έκθεση πέρασα κι εκεί τέλεια και μου άρεσε που τα παιδιά μάς ρώταγαν για τα παιχνίδια μας. Τα πέρασα υπέροχα. Η καλύτερη στιγμή ήταν της έκθεσης. Κωνσταντίνα Μπ.

[close]

p. 10

Εμένα μου άρεσαν πολύ τα βίντεο και τα έργα μας, μαζί με της άλλης τάξης (Γ΄2). Είδαμε τα παιχνίδια που έπαιζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και τι παιχνίδια παίζουμε εμείς. Μου άρεσαν σήμερα όλα τα πράγματα στην έκθεση παιχνιδιών. Ήρθαν οι άλλες μικρότερες τάξεις για να τους δείξουμε τι κάναμε. Δείξαμε στα παιδιά τις κατασκευές και είδαμε όλοι μαζί τα παιχνίδια στα βίντεο. Πιστεύω ότι άρεσαν στα παιδιά οι κατασκευές μας. Νομίζω ότι τους άρεσαν τα παιχνίδια και τα άγγιζαν πολλές φορές. Μου άρεσε το παιχνίδι μου όχι επειδή είναι δικό μου, αλλά επειδή έκανα πολύ κόπο για να το φτιάξω. Εμένα μου άρεσαν όλες οι κατασκευές και σήμερα χάρηκα πολύ. Σωτήρης Μ.

[close]

p. 11

Μου άρεσε η σφεντόνα και το παιχνίδι που στην αρχαία Ελλάδα το έλεγαν «εφεδρισμό» και σήμερα το λέμε «καλικούτσα», και το «γύρω γύρω όλοι». Βαγγέλης Κ. Μου άρεσε πολύ που σηκώθηκα και εξήγησα τη χειροποίητή μου μπάλα. Μου έκανε εντύπωση το τάκα-τάκα, γιατί δεν ήξερα πώς παίζεται. Επίσης μου άρεσε πολύ το τρένο του Σωτήρη. Στέφανος Γ.

[close]

p. 12[close]

Comments

no comments yet