Ekolozi

 

Embed or link this publication

Description

Aktivnosti Eko 2016

Popular Pages


p. 1[close]

p. 2

Učenici 5. c razreda u sklopu sata ponavljanja odradili su praktični rad, i postavili pokuse kako bi dokazali osmozu i difuziju, proces i uvijete klijanja, te vegetativno razmnožavanje. Učenici Katarina Penić, Vlatka Šimunić i Davorin Koloman Šugar u sklopu ekološke grupe 7. razredi, posadili su u male staklenike i kaliće ljekovito bilje, kopar, bosiljak, origano, matičnjak, kadulju, majčinu dušicu i lavandu. Također, učenici 6. Razreda napravili su plakate i prezentacije vezane uz ove i ostale ljekovite biljke.

[close]

p. 3

Učenici ekološke grupe (6. razredi) obilježili su Svjetski dan voda, 22.3.2016. izradom plakata i pronicanjem svijesti o potrebi zaštite voda. Također smo u sklopu ekološke grupe napravili i naš mali eko kalendar za školsku godinu 2015/2016, u kojem nam se nalaze svi ekološki važni datumi. Ekološka grupa (6. razred) u školskom vrtu bere maslačke i tratinčice od kojih će dalje pripravljati med i mast (maslačak) i čajeve (sušena tratinčica).

[close]

p. 4

Učenici 7. c razreda, DAN PLANETA ZEMLJE (22.4.2016) obilježili su izradom plakata na kojem su napisali mudre izreke o Zemlji, te kako sačuvati planet Zemlju.

[close]

p. 5

Učenici 1. razreda i njihova učiteljica Sanja Lovrić, te učenici 7. b razreda i učiteljica Bojana Klanac obilježili su Dan planeta Zemlje sadeći cvijeće u školskom dvorištu. Velika pomoć su nam bile tete čistačice, domar, te naša ravnateljica Dobrila Ereš.

[close]

p. 6[close]

p. 7[close]

p. 8[close]

Comments

no comments yet