Finansieringsfolder Volvo företag

 

Embed or link this publication

Description

För företag som vill köra Volvo

Popular Pages


p. 1

VOLVO FÖRETAG SKRÄDDARSYDD FINANSIERING VOLVO BILLEASING VOLVO BUSINESS LEASE SVENSK VAGNPARKSFINANS

[close]

p. 2

HITTA RÄTT LÖSNING FÖR ERA FÖRETAGSBILAR Oavsett om ni har ett företag med en bil eller hanterar en större tjänstebilspark så kan vi erbjuda er en lösning på företagsbilar som ger både ekonomisk trygghet och en konkurrenskraftig kostnad. Med Volvo som val vet du att ni får en bil med hög säkerhet, bästa komfort och rätt utrustning enligt er bilpolicy. Vi erbjuder flera olika alternativ för att möta upp era behov av finansiering och biladministration. Läs mer om de olika alternativen här i broschyren. För information om aktuella kampanjer och erbjudanden och för att få rätt månadskostnad på den bil eller de bilar ni är intresserade av, kontakta din Volvohandlare.

[close]

p. 3[close]

p. 4

VOLVO BILLEASING 1

[close]

p. 5

VOLVO BILLEASING FÖRMÅNLIGT OCH TRYGGT UTAN AVGIFTER Leasing är en trygg, enkel och skattemässigt förmånlig lösning där du kan finansiera företagets fordonsbehov utan att binda kapital och utan att belasta kredit. Med Volvo Billeasing slipper du alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Du har stora möjligheter att lägga upp leasingen så att den passar företagets situation, oavsett om du är småföretagare eller hanterar bilar för ett större företag. Dessutom får du många andra fördelar, till exempel rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. Då får du även tillgång till företagets Volvokortkonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Fördelar med Volvo Billeasing 4 Inga uppläggnings- eller aviseringsavgifter 4 Alltid rabatt på försäkringspremien hos Volvia 4 Välj leasingavgift baserad på fast eller rörlig ränta 4 Möjlighet att få leasingavgift, försäkringspremie, serviceavtal, drivmedel och förbrukningsmaterial på en faktura Fullt avdragsgillt Med leasing kan ni dra av upp till 50 % av momsen på leasingkostnaden och dessutom är kostnaden fullt avdragsgill mot företagets resultat. Avtalet läggs upp efter era behov och bilens värdeminskning, vilket ger anpassad avtalstid med ett lämpligt restvärde. Din Volvohandlare hjälper dig gärna att ta fram kalkyler för såväl ditt företag som förarnas privatekonomi. Välj fast eller rörlig ränta Du kan välja om leasingavtalet ska baseras på fast eller rörlig ränta. Leasing med rörlig ränta är kopplad till Stibor 90 dagar. Om Stibor går ned minskar din leasinghyra och vice versa. Du kan följa Stibornoteringens utveckling under dagstidningarnas affärssidor. Väljer du rörlig, kan du när som helst och utan avgift, byta till gällande fast ränta. Väljer du fast ränta får du samma månadshyra hela tiden, med en maximal avtalstid om 36 månader. Välj till Volvo Service- eller Trygghetsavtal Med ett service- eller trygghetsavtal kopplat till bilen, får du en fast kostnad på underhållet, vilket underlättar budgetarbetet väsentligt. (Se gärna även på alternativet Volvo Business Lease, som är en smidig leasingform där allt ingår.)

[close]

p. 6

VOLVO BUSINESS LEASE DET ENKLA ALTERNATIVET Volvo Business Lease är ett enkelt sätt att ha företagsbil. Det är en paketlösning där allt ingår – finansiering, Volvia försäkring, Volvo Serviceavtal och ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt. Bilägandet blir bekvämt, tillförlitligt och utan ekonomiska överraskningar. Du har en kontakt hos din Volvohandlare för allt som rör företagets bilar och alla kostnader kommer på samma faktura. Tankar ni med Volvokort så får ni även drivmedelskostnaden på fakturan. Volvo Business Lease kan tecknas av företag på alla nya Volvo och gäller i upp till tre år. Villkoren för de ingående delarna är extra förmånliga vilket ger en konkurrenskraftig kalkyl. Det enda ni behöver göra är att välja bilmodell. Allt detta ingår med Volvo Business Lease 4 Finansiering med samma fördelar som Volvo Billeasing – utan uppläggnings- eller aviseringsavgifter 4 Volvo Serviceavtal – för förmånliga 99 kr/månad vid 2000 mil/år (ord.pris ca 250-300 kr) 4 20 % rabatt på försäkringspremien hos Volvia 4 Volvokort med drivmedelsrabatt – under tre månader ingår en extra drivmedelsrabatt på 25 öre/liter utöver den ordinarie rabatten på 10 öre/liter på diesel, bensin och etanol För information om aktuella kampanjer och erbjudanden och för att få rätt månadskostnad på den bil du är intresserad av, kontakta din Volvohandlare.

[close]

p. 7

VOLVO BUSINESS LEASE 2

[close]

p. 8

SVENSK VAGNPARKSFINANS 3

[close]

p. 9

SVENSK VAGNPARKSFINANS VI SKRÄDDARSYR EFTER ERA BEHOV Vi hanterar alla bilmärken för hela ert fordonsbehov Svensk Vagnparksfinans är ett affärsområde inom Volvofinans Bank med lång erfarenhet av finansiering och administration av vagnparker. Vi hanterar samtliga bilmärken och erbjuder skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar för företag med både stora och mindre vagnparker. Tack vare vårt nära och långsiktiga samarbete med Volvo är vi marknadsledande på Volvobilar – med mycket förmånliga finansieringslösningar som resultat. Genom vår stora erfarenhet av även övriga bilmärken kan vi erbjuda konkurrenskraftiga lösningar oberoende av märke. Vill ni ha full kontroll på era fordonskostnader? Vi ger er rådgivning och verktygen för att ni på bästa sätt ska kunna hantera era fordon både kostnads- och tidsmässigt. Med en operationell leasing kan ni trygga era fordonskostnader och göra rättvisa jämförelser mellan bilar och vad de faktiskt kostar. Väljer ni en finansiell leasing får ni lite mer flexibilitet, men fortfarande full kontroll på era kostnader. Läs mer om de olika alternativen på nästa uppslag. Webbverktyg som underlättar för både bilansvariga och förare En viktig faktor är att erbjuda enkelhet för såväl förare som ekonomi- och bilansvariga. Det gör vi bland annat genom tidsbesparande internetbaserade verktyg. AutoDisc är systemet för bilansvariga där du kan sköta allt med företagets bilar. I systemet Förarkalkyl kan era förare enkelt bygga sina egna kalkyler – helt anpassade efter företagets bilpolicy. Vi erbjuder även lösningar för att hantera drivmedel och tar hand om all administration gentemot er som företag och era förare.

[close]

p. 10

Leasinglösningar för vagnparker Finansiell leasing Finansiell leasing är en flexibel lösning som ger er flera valmöjIigheter. I grunden består månadskostnaden av fordonets värdeminskning och kapitalkostnad. Ni bestämmer själv leasingperiod och restvärde, vilket avgör månadskostnaden. Ni kan sedan välja hur mycket av administrationen av vagnparken ni önskar ta hand om. Att administrera en vagnpark är resurskrävande och vi kan hjälpa er med de flesta av rutinerna, vilket minskar pappersarbetet, de administrativa kostnaderna och bilkostnaderna totalt. Operationell leasing Fler och fler företag föredrar bekvämligheten med operationell leasing. Vi erbjuder er total kontroll över företagets bilkostnader med fördelaktiga månadsavgifter. Den operationella leasingformen omfattar finansiering, administration och förvaltning av företagets bilpark – med ett garanterat restvärde på fordonen samt kostnadsgarantier för service, reparationer och däck. Det ger er en fördelaktig TCO (Total Cost of Ownership) och full outsourcing av tidskrävande administration. Välkommen in på volvofinans.se/SVPF för att läsa mer om de finansieringslösningar och tjänster vi erbjuder eller ring oss på 08-634 93 60.

[close]

p. 11

Tjänster för all slags vagnparkshantering 4 Skräddarsydda leasinglösningar 4 Smidiga webbverktyg för hantering och kostnadsuppföljning 4 Drivmedel – enligt Delat-, Huvud- eller Kompletteringsregeln 4 Försäkring 4 Service och reparation 4 Ersättningsbil 4 Bilbeställning och försäljning av återlämnade bilar 4 Besiktning, fordonsskatt och trängselskatt 4 Påminnelse p-böter 4 Priskontroll mot tecknade ramavtal 4 Kontroll gentemot företagets bilpolicy 4 Uträkning av löneavdrag 4 Upprättande av bilkostnadskalkyler 4 Företagets rådgivare i alla bilfrågor 4 Förarens kontakt i alla bilfrågor, inklusive att rapportera om ändrat förmånsvärde vid t.ex. bilbyte eller komplettering av utrustning

[close]

p. 12

DET ENDA KORT FÖRETAGET BEHÖVER Fakturahantering tar mycket tid för företagare varje månad. Med Volvokort kan du samla alla kortinköp och bilkostnader på en faktura – för alla era företagsbilar. Det ger maximal kontroll på leasingavgift, försäkring och tvätt. Dessutom får ni drivmedelsrabatt hos ett av Sveriges största stationsnät och får även kostnaden för drivmedel samlat på fakturan. På ”Våra sidor” på volvofinans.se kan du alltid se en översikt över företagsbilarnas kostnader. Förmåner med Volvokort Det ingår även flera förmåner i Volvokortet som både förenklar och förbättrar ert bilägande. Till exempel kan ni delbetala inköp och verkstadsbesök och får förmånliga erbjudanden från Volvohandeln. Ansök enkelt Volvokort är kostnadsfritt. Vill ni ha ett Volvokort med Visa-koppling kostar det endast 150 kr per kort och år. Ansök om Volvokort för ditt företag på volvofinans.se eller be din Volvohandlare hjälpa dig.

[close]

p. 13

Fördelar med Volvokort 4 Tanka till lågt pris Med Volvokort får ni alltid minst 10 öre rabatt per liter på drivmedel. Tankastationerna tillsammans med OKQ8:s anläggningar ger er tillgång till ett av Sveriges största stationsnät med närmare 700 stationer. 4 45 dagars genomsnittlig kredit Samtliga kortköp faktureras påföljande månad. Med förfallotid på 15 dagar betyder det en genomsnittlig fri kredit på 45 dagar. 4 Dela upp betalningen Betalning för inköp eller verkstadsbesök hos er Volvohandlare kan delas upp på fyra månader helt ränte- och avgiftsfritt. 4 Volvokort Volvokort ersätter företagets alla andra kreditkort och förenklar administrationen rejält då samtliga utgifter samlas på en och samma faktura. 4 Förmånliga erbjudanden från din Volvohandlare Varje månad får ditt företag förmånliga erbjudanden från Volvohandlarens butik, verkstad eller tvätthall.

[close]

p. 14

Volvofinans Bank AB Box 198 401 23 Göteborg Tel 031-83 88 00 volvofinans.se

[close]

Comments

no comments yet